Zwarte Pieten Service 2018

Het duurt nog eventjes en dan is Sinterklaas weer in het land. Een leuke tijd om zwarte piet een bezoek te laten brengen aan de Sinterklaasviering van uw personeel. Onze jonge energieke pieten kunnen naast het entertainen van de kinderen ook bijzonder goed helpen met allerlei hand en spandiensten. Wilt u liever eens iets anders willen, dan een doorsnee Pietenbezoek? Geen probleem, dat kan. Zo kunt u samen met onze pieten knutselen, zingen, muziek maken, naar een spannend pietenverhaal luisteren of zelfs een echt Pietendiploma halen. Niets is onze pieten te gek! Meer weten?

Stuur een e-mail met uw wensen naar zwartepieten@scoutingtungelroy.nl dan maken wij graag een programma op maat voor een onvergetelijke Sinterklaasviering!

De opbrengsten van de Zwarte Pieten Service komen ten goede aan de kosten van de 10 leden van Scouting Tungelroy die in 2019 deelnemen aan de World Scout Jamboree.

Natuurwerkdag 2018

Traditioneel is de eerste zaterdag van november Natuurwerkdag in heel Nederland.
In de Tungelerwallen kunnen kinderen (samen met ouders/opa/oma/buren) dennenbomen van wel 8 meter hoog omzagen. Het geeft een geweldig gevoel om zo’n boom ‘baas te zijn’ en te kunnen roepen: VAN ONDEREN! Kortom een belevenis op zich en daarnaast ook nog goed voor de natuur. Door te snoeien, krijgen andere flora en fauna meer licht waardoor ze ook kunnen groeien. Dit alles onder goede begeleiding van de Ecologische werkgroep Weert-Zuid EN Scouting Tungelroy.

Ook alleen volwassenen zijn natuurlijk van harte welkom. Een paar uur lekker buiten werken is fijn. De organisatie zorgt op zijn tijd voor koffie, thee en versnapering, zoals je dat thuis gewend bent. Tussen de middag is er lekkere soep. Dit alles natuurlijk gratis!

Zien we je op Zaterdag 3-november tussen 09:30 en 12:00 of van 12:30 tot 15:00u in de Tungeler Wallen?

Naamsverandering Smurfen

De Smurfen bestaan volgend scouting seizoen 20 jaar en nemen daarbij afscheid van het Smurfen thema. De (bege)leiding van de Smurfen ervaarde dat het smurfen thema niet meer past bij de doelgroep. Daardoor zullen ze voortaan de Blauwe vogels / BE – Bijzonder Eisend heten. Nudat we een nieuwe naam hebben, wordt het natuurlijk ook tijd voor een nieuw speltakteken. De BE heeft er voor gekozen om het standaard speltakteken te gebruiken voor scouts met een beperking.

Oproep nieuwe leden: Ken jij iemand die ook lid wil worden van de Blauwe Vogels, neem dan vooral contact met ons op en kom 3x (gratis) proefdraaien.

Kampverslag Smurfen (BE Bijzonder Eisend)

Hallo vrienden, Jullie zullen vast wel denken, waarom hebben we maar niks gehoord van de Smurfen op kamp. Alle andere groepen hebben bijna elke dag wat gepoost en wij geen één keer. De leiding van de Smurfen heeft het zo druk gehad, dat ze er niet aan toegekomen waren. Maar we willen toch nog een berichtje doen; beter laat dan nooit! We kunnen jullie alvast verklappen dat we het prima naar ons zin hebben gehad. Wil jij het hele kampverslag van de Smurfen lezen? Klik dan op de lees verder!

Vakantie

Alle kampen van Scouting Tungelroy zijn voorbij. Alle kids zijn met een rugzak vol leuke en spannende verhalen teruggekomen, en kunnen nu genieten van een welverdiende vakantie!

Dankbaar!
Wist je dat jullie voor veel interactie zorgen op onze Social Media kanalen!
Zo zijn er tijdens de zomerkamp weken;

  • 200 reacties geplaatst,
  • 4446 likes en hartjes gegeven,
  • 36 berichten gedeeld
  • En zijn 51 (nieuwe) mensen ons gaan volgen!

Scouting Tungelroy kijkt terug op een geslaagd zomerkamp! Een fijne vakantie en op naar het volgende seizoen!