Kerstbomenverkoop 2019

Ook dit jaar organiseert Scouting Tungelroy weer de kerstbomenverkoop. Wees er snel bij want we hebben weer super mooie bomen in de aanbieding!

Te koop bij Scouting Tungelroy op:
Vrijdag: 6 & 13 december van 18.30 tot 21.00
Zaterdag: 30 november,  7 & 14 december van 09.00 tot 16.00
Zondag: 8 & 15 december van 09.30 tot 16.00

Kom een kerstboom kopen en ga met de kerstman op de foto.

Pieten Service 2019

Het duurt nog eventjes en dan is Sinterklaas met zijn pieten weer in het land! Wat is er nu leuker om dit samen met familie of vrienden te vieren en uw kinderen te verrassen met een bezoek van een aantal jonge energieke Pieten?

Ook bij bedrijven en verenigingen komen onze pieten graag op bezoek. Ze kunnen de kinderen entertainen met knutselen, zingen of muziek maken, het vertellen van spannende pietenverhalen of zelfs de kinderen een heus Pietendiploma laten halen. Niets is onze pieten te gek!

Interesse? Stuur een e-mail met uw wensen naar zwartepieten@scoutingtungelroy.nl of bel 06-1052092

Oliebollenactie 2019

Ook dit jaar verzorgen de Explorers weer de olienbollemactie! Op zaterdag 9 november staan we voor jullie klaar bij de blokhut waar de oliebollen kunnen worden opgehaald. Wil je oliebollen bestellen? Dat kan via oliebollenscoutingtungelroy@gmail.com
Hopelijk zien we jullie 9 november!

Kerstkienen 2019

Het begint een traditie te worden: kerst kienen bij Scouting Tungelroy! Ook dit jaar organiseren de Scouts op 21 december deze actie. Dit jaar in Hawaïaanse sferen of traditioneel kerstthema. Kom jij kienen onder het genot van een hapje en een drankje!

Voor meer informatie houd de sociale media kanalen en de website van Scouting Tungelroy in de gaten. Hopelijk tot dan!

Natuurwerkdag 2019

Traditioneel is de eerste zaterdag van november Natuurwerkdag in heel Nederland.
In de Tungelerwallen kunnen kinderen (samen met ouders/opa/oma/buren) dennenbomen van wel 8 meter hoog omzagen. Het geeft een geweldig gevoel om zo’n boom ‘baas te zijn’ en te kunnen roepen: VAN ONDEREN! Kortom een belevenis op zich en daarnaast ook nog goed voor de natuur. Door te snoeien, krijgen andere flora en fauna meer licht waardoor ze ook kunnen groeien. Dit alles onder goede begeleiding van de Ecologische werkgroep Weert-Zuid EN Scouting Tungelroy.

Ook alleen volwassenen zijn natuurlijk van harte welkom. Een paar uur lekker buiten werken is fijn. De organisatie zorgt op zijn tijd voor koffie, thee en versnapering, zoals je dat thuis gewend bent. Tussen de middag is er lekkere soep. Dit alles natuurlijk gratis!

Zien we je op Zaterdag 2-november tussen 09:30 en 12:00 of van 12:30 tot 15:00u in de Tungeler Wallen?

MyclubStore Spaaractie Jumbo

Vanaf woensdag 18 september gaan wij samen met Jumbo Ralf Jansen & René Puts Stramproy, met Jumbo Heerschap, met winkels in Weert, Heythuysen en Nederweert, en Jumbo Roel Heerschap Heel een bijzondere samenwerking aan. Alle leden en supporters kunnen namelijk exclusief bij deze JUMBO supermarkten sparen voor gratis, geweldige en gepersonaliseerde clubartikelen!

Hoe spaar je mee? 8 weken lang ontvang je bij elke € 10,- aan boodschappen bij de deelnemende JUMBO supermarkten een actiezegel. Elk artikel kan op basis van een aantal actiezegels bij elkaar gespaard worden. Heb je het aantal actiezegels bij elkaar gespaard, dan kan je de volle spaarkaart bij de servicebalie van een van deze JUMBO’s inleveren. Je krijgt dan een unieke code! Via www.myclubstore.nl/ jumbolimburg wordt je door verwezen naar een speciale webshop. Hier kun je vervolgens jouw club selecteren, jouw artikel selecteren, kan je dit artikel zelf personaliseren en gratis bestellen met je unieke code. Je zult dit artikel ± 4 weken na het sluiten van de webshop op kunnen halen.

 

Het leuke aan deze actie is, dat je geheel gratis geweldige gepersonaliseerde artikelen kunt sparen en dat je op deze manier ook een mooi bedrag kan ophalen voor de vereniging. Bij elke bestelling gaat er een deel van de waarde van het artikel naar onze clubkas. Ga daarom vanaf 18 september naar een van de JUMBO’s en trommel al je vrienden op om mee te sparen. Hoe leuk is het bijvoorbeeld om met z’n allen een gepersonaliseerd artikel te hebben?

Wij wensen iedereen veel spaar plezier!

Lintjesregen

Koning Willem-Alexander en ‘Scouting beschermvrouwe’ Koningin Maxima heeft het behaagd dat deze twee kanjers zijn onderscheiden als lid in de orde van Oranje Nassau. Nelly Craemers en Annie Coenen zijn bij Scouting Tungelroy al vele jaren actief als cleaners en oliebollenteam. Mede door hun inzet, op de achtergrond, kan onze vereniging bestaan. Dames, PROFICIAT en unne dikke merci !