Inschrijvingen geopend Ouder -Kind-Hike 2019

Iedereen kan zich weer inschrijven voor het Ouder-Kind-Hike weekend! Het weekend zal plaatsvinden op 10-11-12 mei. Locatie en details blijven nog even geheim. Wil jij samen met je kind een echt scoutingavontuur beleven, schrijf je dan snel door een mail te sturen naar ouderkindweekend@scoutingtungelroy.nl Deelname kost 15 euro per persoon dus 30 euro per ouder-kind-koppel. We raden aan om zo snel mogelijk in te schrijven omdat we beperkte plaatsen hebben

Nationale vrijwilligersdag 2018

Bedankt,
Een enkel woord,
Eenvoudig te zeggen,
Maar soms toch moeilijk uit te spreken.
Bedankt,
Twee lettersrepen,
Zo vaak vergeten, 
Maar toch onmisbaar!

Scouting Tungelroy bedankt alle vrijwilligers die zich inzetten om ervoor te zorgen dat onze leden een onvergetelijke/fantastische tijd hebben binnen onze vereniging!

Kerstbomenverkoop 2018

Vandaag start de kerstbomenverkoop van de explorers. Voor ’n mooi zomerkamp hebben we mooie kerstbomen te koop voor 13,50 kan een van deze exemplaren al van u zijn. Tegen ’n vergoeding van 3 euro bezorgen we hem aan huis (geen vieze auto en minder zorgen). Wij verkopen kerstbomen op: 1,7,8,14,15 december 2018. Hou onze Facebook in de gaten voor eventuele acties! Wij hebben er zin in en zien u graag verschijnen (onze leden zijn tussen de 1.70 en 1.75 groot (kunt u de grootte inschatten van onze bomen)

Kerstkienen 2018

Vorig jaar heeft Scouting Tungelroy het kerstkienen geïntroduceerd, dit is zo goed bevallen dat ze het dit jaar weer organiseren!
Daarom worden de blokhutdeuren op zaterdag 22 december weer geopend voor het Kerstkienen.

In twee zalen zal een heuse kienavond gepresenteerd worden. Er zijn 5 speelronden en de kosten zijn hiervoor 5 euro. Breng dus zelf je stift/pen/fiches mee en kom meedingen naar de leuke prijzen. Er is keuze om te kienen in kerstsfeer of kerst boeren-kienen.

In de pauzes is er een dienstenveiling waar door ieder geboden kan worden op praktische en ludieke items…Doe een bod en mogelijk is de dienst voor jou.. Kortom, kom een avond lekker genieten aan de blokhut..onder het genot van een glühwein en lekkere wafel..

De organisatie ligt in handen van de Scoutsleiding en de eventuele opbrengsten zijn ten goede voor deelname aan Intercamp in 2019.