Verhuur

Scouting Tungelroy bied de mogelijk tot verhuur voor andere verenigingen en/of particulieren. Naast de twee kampeerterreinen in de Tungeler Well zijn er een klimwand,
toiletwagen en tent te huur. Ook de blokhut (onze accomodatie) is verhuurbaar, echter alleen ten tijde dat we er zelf geen gebruik van maken.

Heeftg u intresse om iets van Scouting Tungelroy te huren; neem dan contact op met onze verhuurder via het contactformulier. Na het invullen van het contactformulier zal de verhuurder an scouting Tungelroy per e-mail contact met u opnemen. De verdere gegevens, voorwaarden, beschilbare data en mogelijkheden worden dan besproken.

Let op: Blokhut, Kampeerterrein Biej René & Kampeerterrein Tungeler-Wallen zijn van 7 tot en met 14 juli 2018 verhuurd