Zwarte Pieten Service 2018

Het duurt nog eventjes en dan is Sinterklaas weer in het land. Een leuke tijd om zwarte piet een bezoek te laten brengen aan de Sinterklaasviering van uw personeel. Onze jonge energieke pieten kunnen naast het entertainen van de kinderen ook bijzonder goed helpen met allerlei hand en spandiensten. Wilt u liever eens iets anders willen, dan een doorsnee Pietenbezoek? Geen probleem, dat kan. Zo kunt u samen met onze pieten knutselen, zingen, muziek maken, naar een spannend pietenverhaal luisteren of zelfs een echt Pietendiploma halen. Niets is onze pieten te gek! Meer weten?

Stuur een e-mail met uw wensen naar zwartepieten@scoutingtungelroy.nl dan maken wij graag een programma op maat voor een onvergetelijke Sinterklaasviering!

De opbrengsten van de Zwarte Pieten Service komen ten goede aan de kosten van de 10 leden van Scouting Tungelroy die in 2019 deelnemen aan de World Scout Jamboree.