Oliebollenactie 2018

Ook dit jaar verzorgen de Explorers van Scouting Tungelroy weer de oliebollenactie rond St. Maarten. Onze oliebollen worden volledig vers voor u bereid. De opbrengst komt geheel ten goede aan het zomerkamp van 2019.

De oliebollen worden door de Scouting klaargemaakt op zaterdag 10 november tussen 10.00 en 18.00 uur. U kunt de oliebollen dan afhalen bij de blokhut of bij het herdenkingsbeeld in Stramproy of op een gewenst adres (in tungelroy) laten bezorgen.

• 1 zak á 6 oliebollen €3,25
  • Iedere volgende zak kost €3,00
  • 1 zak á 6 oliebollen met rozijnen €3,50
  • Iedere volgende zak kost €3,00

Indien u wilt bestellen, kunt u dit per e-mail doorgeven via:oliebollenscoutingtungelroy@hotmail.com (o.v.v. uw naam, adres en het gewenste tijdstip) Geef in uw e-mail duidelijk aan op welke locatie u de estelling komt afhalen of op welk adres (in tungelroy) de bestelling bezorgd mag worden. Uw bestelling dient uiterlijk op dinsdag 6 november door ons te zijn ontvangen.

De oliebollen bij aflevering graag gepast betalen.

Bedankt voor u bijdrage… en laat ’t smaken !