Kerstkienen 2018

Vorig jaar heeft Scouting Tungelroy het kerstkienen geïntroduceerd, dit is zo goed bevallen dat ze het dit jaar weer organiseren!
Daarom worden de blokhutdeuren op zaterdag 22 december weer geopend voor het Kerstkienen.

In twee zalen zal een heuse kienavond gepresenteerd worden. Er zijn 5 speelronden en de kosten zijn hiervoor 5 euro. Breng dus zelf je stift/pen/fiches mee en kom meedingen naar de leuke prijzen. Er is keuze om te kienen in kerstsfeer of kerst boeren-kienen.

In de pauzes is er een dienstenveiling waar door ieder geboden kan worden op praktische en ludieke items…Doe een bod en mogelijk is de dienst voor jou.. Kortom, kom een avond lekker genieten aan de blokhut..onder het genot van een glühwein en lekkere wafel..

De organisatie ligt in handen van de Scoutsleiding en de eventuele opbrengsten zijn ten goede voor deelname aan Intercamp in 2019.