7 – 21 jaar; BE Bijzonder Eisend

Scouting Tungelroy biedt kinderen (tussen 7 en 21 jaar) met een zintuigelijke, fysieke, sociale interactieve of cognitieve beperking unieke kansen om zich te ontwikkelen en vrienden te maken. Veel kinderen met een beperking kunnen gewoon meedoen in de reguliere speltak, echter als uw kind een beperking heeft die meer begeleiding vraagt en uw kind gebaat is bij een groep die overzichtelijker en gestructureerder is, dan is uw kind van harte welkom bij de BE; Bijzonder Eisend. Binnen Scouting Tungelroy heet deze speltak ook wel de Blauwe Vogels.

Bij de Blauwe Vogels is het gezellig, je hebt er echte vrienden met wie je veel lol maakt en allerlei spannende avonturen beleeft. Samen onderneem je echte scoutingactiviteiten en leert zo nieuwe dingen over de wereld om je heen maar ook over jezelf. Bij de blauwe vogels voelt een kind zich veilig en mag het zichzelf zijn.

De Blauwe Vogels is een hele bijzondere groep voor hele bijzondere scouts. De Blauwe Vogels draaien groep op zaterdagmorgen van 10.00 tot 11.30 uur. Laat je uitdagen en ontdek hoe leuk scouting is!

Vul het contactformulier in en kom eens kennismaken met deze bijzondere groep.